Ansvar

Behandlingsansvarlig: Sergel Norge AS

Sergel Norge AS ønsker deg velkommen til ditt besøk på vår nettside og din interesse for vårt selskap og utvalg av tjenester. Beskyttelse av personopplysninger er viktig for oss. Alle nettbaserte aktiviteter i Sergel Norge AS foregår i samsvar med gjeldende lovbestemmelser om beskyttelse av personopplysninger og datasikkerhet. Denne databeskyttelsesinformasjonen informerer deg om hvordan Sergel Norge AS håndterer informasjon under besøket på Sergel Norge AS nettside, samt behandling av personopplysninger hos Sergel Norge

 

Innsamling og behandling av personopplysninger nettside

Nettstedet til Sergel Norge AS kan generelt brukes uten å gi personopplysninger. Personopplysninger refererer til all informasjon som identifiserer deg, for eksempel navn, e-postadresse eller postadresse. Slike data lagres kun hvis du gir den til Sergel Norge AS, for eksempel når du bestiller informasjon.

 

Behandling av personopplysninger

Sergel Norge behandler personopplysninger av ulike årsaker. Behandlingen kan være forskjellig avhengig av om du er kreditor, debitor, kunde, leverandør eller jobbsøker.

Har du en sak hos Sergel Norge?

Sergel Norge AS har juridisk grunnlag for å behandle personopplysninger. Inkasso er en oppgave av offentlig interesse, og som Inkassobyrå er vi underlagt inkassoloven som regulerer vår bruk av personopplysninger. Sergel Norge AS har allerede mottatt nødvendige personopplysninger fra kreditor(oppdragsgiver) for å kunne utføre korrekt innfordring av kravet.

Personopplysninger som vi får tilsendt eller samler inn for best mulig å behandle saken din, kan være: navn, e-post, telefonnummer, adresse, fødselsdato og personnummer. I tillegg kan det være nødvendig å innhente informasjon om arbeidsforhold, betalingsanmerkninger, økonomiske forhold (inntekt/gjeld m. m).

Sergel Norge AS samler ikke inn spesiell kategori personopplysninger som: rase eller etnisitet, politiske meninger, fagforeningsmedlemskap, helseopplysninger, seksuell legning, biometriske data, religiøs eller filosofisk tro, genetiske data.

Sergel Norge AS sikrer at alle data skal lagres trygt og tar alle forholdsregler for sikkerhet og forhindre uautorisert tilgang til informasjon

 

Formål med behandlingen

Med unntak av de tilfeller som er beskrevet her, vil Sergel Norge AS bruke dine personlige data utelukkende for å drive inkasso, teknisk administrasjon av nettstedet, for å gi deg tilgang til spesiell informasjon og for å gi deg våre produkter og tjenester og for generell kommunikasjon med deg.

Bortsett fra de tilfeller som er beskrevet her, vil Sergel Norge AS ikke overføre dine personlige opplysninger til tredjeparter eller bruke det andre steder.

Personlig informasjon vil aldri bli delt med tredjeparter, unntatt er sikre leverandører som utfører nødvendige tjenester som print, post, kredittopplysningsbyråer, søk i adresseregistre osv. Ved oversendelse av saker til offentlige instanser som Forliksråd/Namsmannen/Tingretten og juridiske samarbeidspartnere. I tilfelle av forfalskning / svindel, etterforskning eller brudd på informasjonssikkerhet, forbeholder Sergel Norge AS seg retten til å samarbeide med juridiske myndigheter og avslører all slags informasjon (inkludert personlig) når de berøres av rettsmyndighetene.

De ansatte i Sergel Norge AS er forpliktet til å opprettholde konfidensialitet og er bundet av taushetsplikt.

 

Internasjonal overføring utenfor EU

Sergel Norge AS overfører ikke personopplysninger til andre utenfor EU / EEC uten å sørge for at personopplysningene ivaretas jfr. Privacy Shield og personvernsforordningen(GDPR)

Flytter skyldner til et land utenfor EU, kan Sergel Norge AS søke assistanse ved en profesjonell avtalepartner og/eller via en representant i det gjeldende landet kravet skal inndrives.

 

Frihet til å velge

Du kan fritt bestemme hvilken tilleggsinformasjon du gjør tilgjengelig for Sergel Norge AS utover den informasjonen vi allerede har. Hvis du har endret personopplysninger (for eksempel postnummer, e-postadresse eller postadresse), kan du logge inn på Mine Sider eller kontakte Sergel Norge AS for å korrigere eller oppdatere opplysningene.

Telefon: +47 33 45 60 00
E-post: sergel@sergel.no

Hvis du ikke har eller tidligere har hatt en sak hos oss kan du ikke logge deg inn på nettsiden, vi har da ingen personopplysninger om deg!

 

Bruk av Google Analytics

For markedsføring og optimalisering bruker nettstedet Sergel Norge AS Google Analytics-programvare fra Google LLC («Google»).

Google Analytics er et analyseverktøy som blant annet Skatteetaten, Lånekassen og svært mange andre offentlige og private virksomheter benytter på sine nettsider. Dette, og lignende analyseverktøy, samler inn blant annet IP-adresser som gir informasjon om de besøkendes adferd på nettstedene. Formålet med bruken av analyseverktøyet er å få kunnskap om de besøkendes behov, slik at nettstedet kan gjøres så brukertilpasset og velfungerende som mulig.

En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Virksomheter som har ansvar for innsamling av IP-adresser, må behandle disse på en forsvarlig måte.

Opplysningene, også IP adresse anonymiseres og brukes ikke til annet enn analyseformål. Google lagrer alle innsamlede data i EU / EØS.

Ved å bruke dette nettstedet, erklærer du ditt samtykke til innsamling og lagring av dataene som er registrert for deg av Google på den nevnte måten og for det nevnte formål.

Du kan få mer informasjon om databeskyttelse i forbindelse med Google, samt personvernreglene på https://policies.google.com/privacy?hl=no

 

Cookies

Cookies er små filer som midlertidig er plassert på harddisken din. De brukes kun for å få informasjon om bruken av Sergel Norge AS-nettsiden. Dette gjør det mulig å gjenkjenne datamaskinen automatisk neste gang du ser på Sergel Norge AS-nettsiden. Avhengig av innstillingene dine, kan nettleseren din automatisk godta informasjonskapsler. Du kan imidlertid også endre nettleserinnstillingene når som helst og bruke Sergel Norge AS-nettstedet uten informasjonskapsler.

 

Sikkerhet

Sergel Norge AS tar forholdsregler for å beskytte dine personlige data mot tap, ødeleggelse, forfalskning, manipulering og uautorisert tilgang. Dette gjøres selvsagt i samsvar med lovbestemt databeskyttelsesregulering av EU og Datatilsynets retningslinjer for IKT sikkerhet.

 

Sletting av personopplysninger

Sergel Norge AS kan ha personopplysninger om deg hvis du har eller har hatt en sak hos oss.

Personopplysninger blir slettet og anonymisert etter at sak er avsluttet jfr. bransjenorm

Sergel Norge beholder dine personopplysninger i henhold til personvernloven, regnskapsloven samt bransjenormen for inkasso.

 

Lenker til andre nettsteder

Disse personvernreglene gjelder for https://sergel.no  , et nettsted for Sergel Norge AS. Nettstedet kan inneholde lenker til andre tilbydere innenfor og utenfor Sergel-konsernet.

Hvis du forlater nettstedet til Sergel Norge AS, anbefales det å lese nøye personvernreglene for hvert nettsted som samler personopplysninger.

 

Tredjepartsleverandører

Alle tredjepartsleverandører av Sergel Norge AS har inngått Sergel Databehandleravtale, denne avtalen sikrer din beskyttelse i henhold til:

Personopplysningsloven § 13, jf. § 15 og personopplysningsforskriftens kap.2

I henhold til «Generell databeskyttelsesforskrift» er EUs generelle databeskyttelsesforskrift 2016/679 Artikkel 28, Artikkel 49 (1), Artikkel 32 (1).

 

Rett til informasjon

Har du har spørsmål angående behandling av dine personopplysninger, vennligst kontakt vår databeskyttelsesansvarlig:

Sergel Norge AS
V/Personvernrådgiver
Postboks 177, 3201 Sandefjord, Norge
E-post: dpo@sergel.no

 

Rett til innsyn

Du har rett til å få informasjon om hvilke personopplysninger vi behandler om deg, og hva vi bruker de til. Du kan selv se hvilke personopplysninger vi har om deg ved å logge deg inn på Mine Sider

Ønsker du å se alle personopplysninger vi har om deg?
Du kan logge deg inn på Mine Sider og sende en forespørsel om datauttrekk til oss.
Datauttrekket blir sendt til din folkeregistrerte bostedsadresse.
Ditt datauttrekk blir levert innen 30 dager fra vi har mottatt din forespørsel.

 

Endringer i personvernerklæringen

Sergel Norge AS kan oppdatere personvernreglene på dette nettstedet, så det anbefales at du regelmessig sjekker denne siden. Denne personvernpolitikken er bindende mellom Sergel Norge AS og sine besøkende. Eventuelle endringer i disse retningslinjene for databeskyttelse vil bli lagt ut i denne personvernerklæring, på vår hjemmeside og på andre passende steder.