Vi tror på det gode kundemøtet

Vi skal hjelpe våre kunder med å redusere utestående krav. Vi gjør det enkelt for den som skylder penger å betale sine regninger.

Vår virksomhet

Sergel tilbyr en effektiv inkassoprosess, med fokus på troverdighet og kundegjenvinning. Vi er stolte over at våre kunder gir oss høyeste rangering når det gjelder personlig imøtekommenhet og troverdighet. Det har gitt oss posisjonen som en av markedets ledende aktører, med et sterkt fokus på vekst innen våre kjerneområder.
Les mer

Karriere i Sergel

Hos Sergel verdsetter vi mennesker for hvem de er og jobber hardt for å tilby dem et miljø de kan vokse i. Ønsker du å være en del av et selskap som fokuserer på å opprettholde og utvikle vår økonomiske, miljømessige og sosiale bærekraft? Vårt motto «We Care» understreker at vi er villige til å gå den ekstra milen for å utfordre og skape muligheter for våre kunder og våre ansatte.
Se alle ledige stillinger

We Care

Vi finner løsninger som passer for alle parter, og skaper måter å opprettholde et langsiktig og lønnsomt forhold mellom våre kunder og deres sluttkunder. Vi verdsetter mennesker for hvem de er, og jobber hardt for å tilby våre ansatte et miljø de kan vokse i. Vi har fokus på å opprettholde og utvikle vår økonomiske, miljømessige og sosiale bærekraft. ARP- rapporten for Likestilling, mangfold og inkludering 2022 ser du på lenken under.
Vårt bærekraftsarbeid

Vi er stolte av å samarbeide med blant andre

Ledergruppen

Sven Ingebretsen
Managing Director
Eli Gjevre Bakk
Head of Legal
Tore Bye
Strategic Account Manager
Christine Storø Bischoff
Head of People, Culture and Sustainability
Ken Andersen
Head of Sales and Marketing
Besar Hiseni
Head of Product Management
Marit Aasland
Head of Operations
Elin Skovlund
Head of Group IT NO/DK