Automatisering og effektive løsninger er viktige stikkord når vi nå inngår samarbeid med Visma.net. Partnerskapet tilrettelegger for automatisert flyt av filer, og gir kunder enkel tilgang til våre fordringstjenester, direkte i Visma.net. 

Vi gleder oss til å presentere denne kombinasjonen av skybaserte løsninger og markedsledende innfordringstjenester, sier Andreas Volle, Sales Manager i Sergel.
Vår Visma.net-integrasjon er klar til utrulling, og første kunde tok i bruk løsningen 1. april.  

Visma.net er et av de raskest voksende skybasert ERP-systemene, og samarbeidet er basert på Sergels mål om alltid å tilby de mest effektive løsningene for våre kunder. Brukere av Visma.net som ønsker å bytte til Sergel, får ingen ekstra kostnader eller testing ved oppgradering av programvare. Ved hjelp av noen få tastetrykk og en tilgangsnøkkel fra Sergel, kan brukere enkelt koble seg opp til oss via Vismas eget api. 

– Integrasjonen gir kunden full kontroll på innfordringsaktivitetene. Sergel håndterer all renteberegning, purregebyrer og innfordring, og Visma reskontro blir kun oppdatert med betaling på faktura. Andre innbetalinger til kreditor rapporteres og kan konteres separat, forklarer Andreas Volle. 

Tre av Sergels ansatte er obligatorisk kurset i løsningen, og vår interne IT-avdeling har sertifiserte Visma-utviklere, noe som er et krav for godkjent partnerskap.  

– Vi har valgt en bred tilnærming, for å på den måten å fordele kompetansen internt og få full forståelse for mulighetene dette gir for våre kunder. Integrasjonen er tilgjengelig for nye kunder fra april 2020, avslutter Volle.