EcoOnline har valgt Sergel som partner i Norden
Det internasjonale IT-selskapet, EcoOnline, har valgt Sergel som leverandør av inkassotjenester. Selskapet har over 6500 kunder og er markedsleder innen utvikling av løsninger for kjemikaliesikkerhet og HMS-arbeid. – Vi ønsket én nordisk partner for å samle og effektivisere kredittarbeidet på tvers av konsernet. Valget falt på Sergel Group fordi de leverte best på våre kriterier, sier Nina Isaachsen, chief group accountant i EcoOnline.

Ett kontaktpunkt og moderne løsninger var avgjørende
Sergel skal levere purre- og inkassotjenester for EcoOnline i hele Norden. Valget ble tatt på grunnlag av svært mange kriterier, men det mest utslagsgivende ble det faktum at Sergel ligger langt fremme på teknologi, samtidig som de har tett personlig oppfølging. – Det at Sergel tilbyr en «single point of contact» mot hovedkontoret i Norge, sammen med en løsning som svarer godt til våre behov, gjør at vi får betydelige besparelser på konsernnivå, forteller Isaachsen.

Stolt leverandør gjennom hele kundereisen
Sergel skal bistå EcoOnline med å levere en komplett kundeopplevelse på tvers av konsernet. Løsningen skal sikre god kontantflyt, redusert kredittid og minimere tap på fordringer. – Vi er svært stolte av at EcoOnline har valgt oss som samarbeidspartner. – Vi skal selvfølgelig levere personlig service og gode systemer, men det aller viktigste for både oss og EcoOnline er at vi ivaretar sluttkunden på best mulig måte. Vi er opptatt av å gjøre det enkelt og effektivt, samtidig som vi behandler alle sluttkunder med varme og respekt, noe vi får gode tilbakemeldinger på fra kundene våre, sier administrerende direktør i Sergel Norge, Sven O. Ingebretsen.

Om EcoOnline
EcoOnline er en ledende leverandør av innovativ programvareteknologi for økt kjemikaliesikkerhet og kostnadseffektivt HMS-arbeid. Selskapet ble grunnlagt i Norge i 2000 og har i dag mer enn 6.500 kunder, i 86 bransjer.

Med 390 engasjerte ansatte, basert i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Irland, Storbritannia og USA, gjør EcoOnline det mulig for bedrifter å skape sunnere, tryggere og mer bærekraftige arbeidsplasser.