Sergel blogg

Her legger vi ut det siste av nyheter og informasjon fra Sergel, lokalt og internasjonalt

Se vår video og bli kjent med oss

Frokost med fokus på fremtiden

Fra makroøkonomi til den viktige magefølelsen. Bredden i innleggene var stor ved Sergels frokostseminar, og her har vi samlet noen nyttige høydepunkt. Som for eksempel den nye inkassoloven, som får stor betydning for kundene våre.

 • TAR HELE FAKTURAPROSESSEN

  Når salget er gjort overtar Sergel. Stein Finnerud er nyansatt prosjektansvarlig hos oss, og basert på markedets ønske om ytterligere bistand med fakturatjenester er han og utviklingsavdelingen i gang med systemer som håndterer både distribusjon og innbetalinger.

 • VÅR KUNDEHÅNDTERING ER EN SUKSESS

  70 ansatte i Sergel jobber daglig med håndteringen av dine utestående fordringer. Det krever innsikt og kunnskap om våre kunders markeder, men ikke minst krever det løsningsorientering og personlig deltakelse.

 • MØT KOMPLETT.NO

  Ken Andersen i Komplett Goup deler sine erfaringer om Sergels tjenester og løsninger.

 • SERGEL’S PURPOSE

  Creating opportunities for people and businesses

 • SERGEL STØTTER UTVIKLINGSARBEIDET

  FNs bærekraftsmål vektlegger blant annet god utdanning, og når en av våre ansatte på frivillig basis har etablert en ny barneskole i Myanmar skal vi selvfølgelig støtte opp under prosjektet. Les mer om Victoria Tønseth Pedersen og hennes Destination Orphanage.

 • INTERN SATSNING 2019

  Vi skal ha de beste med på laget, og i samarbeid med AFF utarbeider vi helt nye verktøy for godt leder- og medarbeiderskap, sier Anne Kristi Rimeslåtten i Sergel.

 • NY LEDER FOR NY AVDELING

  Enda større fokus på digitale tjenester. Besar Hiseni er leder for den nyopprettede avdelingen for produkt- og forretningsutvikling i Sergel, og med syv års fartstid i firmaet har han en unik forståelse for både kunder og skyldneres behov

 • Sergel BI

  Vår egen rapporteringsportal er 100 prosent dynamisk, og tilpasses hver enkelt kundes behov. En svært oversiktlig tjeneste for innsikt i nøkkeltall.