Sergel-dagen 2015

11-09-15 06:36

En vellykket dag med faglig og personlig utvikling!

http://www.creditnews.no/News.

Onsdag 9. september arrangerte Sergel Norge sin ellevte Sergel-dag, på Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo. Sergel hadde invitert flere dyktige foredragsholdere til en dag med faglig og personlig utvikling.

Først ønsket adm. direktør Sven Ingebretsen velkommen og orienterte om Sergels virksomhet. Så fulgte Eirik Larsen, Senioranalytiker, DNB Markets, opp med sitt foredrag som omhandlet norsk og global økonomi. Se egen sak.

Advokat Tone Thomassen har bred erfaring fra juridiske problemstillinger innen inkassofaget og har bl.a. jobbet som leder av Inkassoklagenemda. Foredraget «Inkassotimen» omhandlet rettslig pågang, akkord/konkurs og gjeldsordning. Ifm dette foredraget vil Credit News komme tilbake med en egen sak, i løpet av September. Følg med !

Den spennende kredittaktøren Creditsafe, som har lang internasjonal erfaring, etablerer seg nå i Norge. Bente Thorbjørnsen orienterte rundt dette. Mer informasjon vil følge i Credit News fremover. I etterkant orienterte Nikolai Hansen, Dataanalytiker og rapportspesialist i Sergel Group, om implementeringen av et nytt Business Intelligence-system. Også dette vil Credit News komme tilbake til ved en senere anledning.

Sergel-dagen 2015 ble rundet av med landslagsseiler Bjørnar Erikstad, som i foredraget «Motvind er til for å seiles i» tok for seg det med å se mulighetene i stedet for begrensingene. Det var bra oppmøte på årets Sergel-dag og markedssjef Ken H. Bøien og adm.direktør i Sergel Norge, Sven Ingebretsen, kunne si seg godt fornøyd med dagen. Tekst: O.Rud, Credit News.


« Tilbake