Sergel-dag på Radisson Blue

26-09-14 14:00

Torsdag 11. september ble det arrangert Sergel-dag, på Radisson Blu Plaza Hotell i Oslo. Flere dyktige foredragsholdere ble invitert til en dag med faglig og -personlig utvikling, for 60 deltakere og et fullsatt lokale i 33 etg.

Først ønsket adm. direktør, Sven Ingebretsen, velkommen og orienterte om nyheter i Sergel Norge og resultatet av siste kundeundersøkelse. To nye, velkjente, bransjefolk er nå på plass i selskapets ledelse – og ble ønsket velkommen av Anette Fredriksen som salgsdirektør og Tom Hellerud som faktisk leder.

Dagens foredragsholdere:

Ole Andre Kjennerud, Makroøkonom, DNB Markets. Hans foredrag omhandlet «Global økonomi i bedring – men nye farer ulmer».   Det ble gitt et grundig overblikk over det såkalte «Flerhasighetsoppsvinget» (det vil si gjeninnhentingen etter finanskrisen i 2008/09) globalt, i eurosonen, Russland og Kina.

Advokat Tone Thomassen har bred erfaring fra juridiske problemstillinger innen inkassofaget og har bl.a. jobbet som leder av Inkassoklagenemda. Foredraget omhandlet forutsetninger for å kunne sende saker til inkasso, og omtvistede krav i inkassosammenheng.

August Bauman, Adm.dir. i TeliaSonera Norge «10 år som sjef og 10 år med endring». Dette interessante foredraget omhandlet blant annet styringssignaler som endrer seg, oppkjøp og integrering og hva som er «keyt learning» etter endringsprosesser.

Sergel-dagen 2014 ble avrundet med Herodes Falsk, som kan se tilbake på en suksessrik karriere gjennom snart 40 år som komiker, forfatter og artist. Hans foredrag «Menneskets beste venn er et smil» ble tatt imot med stor begeistring.


« Tilbake