Kundebehandling

Kundebehandling

Profesjonell kundebehandling er helt avgjørende for et suksessfullt samarbeid. I Sergel har vi ikke saksbehandlere, vi har kundebehandlere. Det er deg og dine kunder vi har i fokus. Dette skaper resultater.

Kundebehandling

En kundebehandler hos Sergel har et stort ansvar, ikke bare overfor deg som kunde men også overfor dine kunder.  Vi vet at det er kostbart å skaffe nye kunder for en virksomhet, og i den forbindelse vil det være helt avgjørende for bedrifter å ta vare på eksisterende kunder selv om de har kommet i betalingsproblemer.  Våre kundebehandlere kjenner til dette, og jobber derfor målrettet for å finne løsninger som gjør at din kunde kan fortsette å være kunde i din bedrift selv om vedkommende ble sendt til inkasso.  Det vil selvfølgelig være kunder din bedrift ikke ønsker tilbake etter at hun eller han er sendt til inkasso, men det skal være ditt valg og ikke et valg din kunde gjør som følge av dårlig kundebehandling fra vår side.

Alle kundebehandlere i Sergel gjennomgår et opplæringsprogram som sikrer både den faglige og kommersielle kompetansen som skal til for å leve vår visjon – Sergel skal være den valgte partner basert på utmerket kundeopplevelse.